Nieuws

bestel hier het boek
‘HOFLEVERANCIERS’

Aalders Schoenen ontvangt het predicaat Hofleverancier

Jubilerend Aalders Schoenmode ontvangt predicaat

Aalders Schoenmode
in Ulft
Bezoek de site

Als familiebedrijf in de detailhandel 125 jaar bestaan, dat is voor niet veel bedrijven in Nederland weggelegd. Aalders Schoenmode in Ulft werd vorige maand door burgemeester Otwin van Dijk bekroond tot Hofleverancier, het trotse hoogtepunt van dit jubileumjaar.

Eigenaar Esther Aalders is de vierde generatie in de familie Aalders die de schoenenzaak nu leidt. “Dat we onszelf sinds afgelopen maandag ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mogen noemen is een enorme eer. Er zijn in Nederland zo’n 500 bedrijven met een ‘onberispelijke reputatie’ die deze titel mogen dragen. In Ulft zijn we het enige bedrijf.”

Aalders Schoenmode viert zijn verjaardag op de eerste plaats samen met zijn klanten, legt Aalders uit. “Zij hebben er tenslotte voor gezorgd dat we al die jaren hebben kunnen bestaan. Onze klantenkring telt zelfs tal van families die al 125 jaren op onze schoenen lopen. Belangrijker dan terugkijken, is dat we elke dag weer van nu willen zijn. Met onze in 2016 totaal vernieuwde winkel en altijd actuele webshop laten we graag zien hoe toonaangevend we zijn in kwaliteitsschoenen en hoogwaardige service. Juist onze jarenlange ervaring maakt dat we een goed oog hebben voor nieuwe trends, de beste merken en een goed advies.”

Contact